Canon a lansat camera mid-range EOS 40D

1.227 ori
<b>Canon a lansat camera mid-range EOS 40D</b>Pe langa camera de 21 de megapixeli EOS-1Ds Mark III prezentata anterior, Canon va lansa modelul EOS 40D, pregatindu-se pentru o dominare a pietei aparatelor foto. Canon EOS 40D este update-ul celebrului DSLR EOS 30D, iar noul model include un senzor de...

Pe langa camera de 21 de megapixeli EOS-1Ds Mark III prezentata anterior, Canon va lansa modelul EOS 40D, pregatindu-se pentru o dominare a pietei aparatelor foto.

Canon EOS 40D este update-ul celebrului DSLR EOS 30D, iar noul model include un senzor de 10 megapixeli, o imbunatatire modesta fata de cel de 8 megapixeli prezent la predecesorul sau. Impresionanta este, in schimb viteza de 6.5fps in modul de fotografiere continua, care poate genera pana la 75 de imagini in format JPEG, mai mult decat dublul limetei modelului anterior. Noul Canon beneficiaza si de un display LCD de 3 inch si foloseste noul procesor DIGIC III. Corpul camerei este acum rezistend la conditiile atmosferice neprielnice, incluzand un exterior din aliaj de magneziu.

Pentru EOS 40D, Canon a creat un modul WiFi - WFT3, care poate fi montat vertical pe camera. Transmitatorul WiFi permite transferul fisierelor direct pe PC sau prin FTP sau HTTP pe site-uri web. Canon a afirmat ca modelul poate fi conectat la GPS-uri, initiind ceea ce specialistii numesc "geotagging", dar doar in prezenta accesoriilor potrivite.

Canon EOS 40D va fi disponibil in septembrie, corpul camerei costand 1300 de dolari, iar lentila standard pentru acest aparat (EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM) adaugand 200 de dolari la pretul mentionat anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×