iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7 într-un mega duel al camerelor, marca SuperSaf; S7 triumfă clar!

3.023 ori
<b>iPhone 7 versus Samsung Galaxy S7 într-un mega duel al camerelor, marca SuperSaf; S7 triumfă clar!</b>După ineditul test de fotografiere realizat între iPhone 2G și iPhone 7, este momentul să ne îndreptăm atenția către un test ceva mai actual. De această dată rivalul noului iPhone este nimeni altul decât Samsung Galaxy S7, flagship-ul sud-coreenilor de

A venit și marele moment al comparațiilor foto între iPhone 7 si campionul Samsung de astă primavara, Galaxy S7. Celebrul YouTuber SuperSaf realizează comparația în clipul de mai jos și noi o disecăm în urmatoarele rânduri. E vorba de o comparație de capturi foto și video cu ambele camere, din față și spate.

iPhone 7 vs. Galaxy S7

Din start observăm faptul că microfonul lui Galaxy S7 are mai mult bas și capturează vocea cu volum mai ridicat. Si nuanța feței reviewerului e mai realistă la captura video cu camera frontală a lui S7. Când e vorba de captura video cu ambele modele la rezoluție 4K , duelul e foarte strâns, deși parcă S7 are culori mai artificiale. Testul de stabilizare a fost cam neconcluziv, pentru că a fost foarte rapid.

iPhone 7 vs. Galaxy S7

Când vine vorba de viteza a stabilizarii automate, Galaxy S7 ramâne în continuare campion, iar iPhone 7 nu poate focaliza la fel de rapid. Selfie-urile vin cu unghi mai larg de vizualizare pe S7 și dynamic range superior față de iPhone 7. Captura foto la lumina zilei cu camera principală dezvăluie detalii excelente la ambele modele, iar S7 e puțin mai clar când dăm zoom-in la un nivel mai avansat. 

iPhone 7 vs. Galaxy S7

La culori ambele stau cam la fel. La captura landscape pe o zi înnorată e iarăși egalitate și claritatea și culorile sunt foarte bune. La iluminarea artificială S7 produce culori cam gălbui, iar iPhone 7 tinde și el spre o nuanță ciudată. Cu lumina stinsă avem mai puțin zgomot pe S7 decât la iPhone 7 și la zoom-in se confirmă acest lucru. Și la exterior pe timp de noapte impresia e similară.

iPhone 7 vs. Galaxy S7

Concluzia e că Samsung Galaxy S7 câstigă fără pic de îndoială bătălia și deși iPhone 7 a tot fost lăudat în ultimele zile cu galerii foto asociate, când vine momentul bătăliilor cu granzii, un prim duel a fost pierdut. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×