Carcasa Apple Smart Cover copiată de un partener Samsung (Anymode)... să ne așteptăm la un nou proces?

1.761 ori
<b>Carcasa Apple Smart Cover copiată de un partener Samsung (Anymode)... să ne așteptăm la un nou proces?</b>Atunci când avocații Apple îți dau târcoale, ar fi indicat să te ții departe de produse copiate sau de companii care lansează imitații de produse. Este și cazul unei noi carcase pentru tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 și anume Smart Case. Acesta...

Atunci când avocații Apple îți dau târcoale, ar fi indicat să te ții departe de produse copiate sau de companii care lansează imitații de produse. Este și cazul unei noi carcase pentru tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 și anume Smart Case. Acesta este produsă de compania Anymode, care are legături strânse cu Samsung.

Legăturile sunt atât de strânse încât CEO-ul Anymode este un nepot al șefului Samsung, se pare. în ce privește produsul din imagine, el este leit Apple Smart Cover și are și același scop: protejează tableta Galaxy Tab 10.1 și este folosit și drept suport pentru a ține terminalul drept. Chiar și numele "Smart Case" ne indică după ce produs a fost clonat acest accesoriu și trebuie să știți că Apple a brevetat deja numele Smart Cover, altfel și acesta risca să fie copiat.

Revenind la Anymode, pagina Linkedin a companiei o descrie drept având o afiliere puternică la Samsung Electronics, furnizându-i accesorii cheie. Cu procesul actual dintre Samsung și Apple, un nou produs copiat este ultimul lucru de care are nevoie producătorul asiatic al seriei Galaxy. în acest moment avocații gigantului din Cupertino își ascut probabil ghearele... și pixurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×