Lara Croft Go Review (Samsung Galaxy Tab S2 9.7): o realizare artistică relaxantă şi un puzzle inteligent şi atipic (Video)

1.302 ori
<b>Lara Croft Go Review (Samsung Galaxy Tab S2 9.7): o realizare artistică relaxantă şi un puzzle inteligent şi atipic (Video)</b>Observând că jocul Hitman Go a avut succes, Square Enix a decis să repete reţeta succesului cu Lara Croft Go, deşi parcă a scăzut pragul de dificultate. Titlul e disponibil în Play Store şi App Store, la un piperat preţ de 4-5 euro

Observând că jocul Hitman Go a avut succes, Square Enix a decis să repete reţeta succesului cu Lara Croft Go, deşi parcă a scăzut pragul de dificultate. Titlul e disponibil în Play Store şi App Store, la un piperat preţ de 4-5 euro, în funcţie de ce reduceri prindeţi. Am testat jocul pe Samsung Galaxy Tab S2 9.7 şi pot spune că am savurat atmosfera în special.

Uitaţi de Lara Croft Relic Run şi titlurile Tomb Raider clasice, pentru că aici nu e cazul de aşa ceva. Avem de-a face cu un puzzle scriptat, cu o serie de linii predefinite pe care trebuie să le parcurgem, cu multiple variante pentru a ajunge la ţintă. În ritm de parkour, cu salturi şi ţinându-se de ziduri care crapă, Lara va urma acele linii care uneori duc în gura unor şerpi sau păianjeni.

Review Lara Croft Go, prezentat pe tableta Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Vom aduna relicve inteligent ascunse în fundal şi vom activa butoane, platforme şi manete, care la rândul lor pun în funcţiune fierăstraie şi diferiţi monoliţi mobili. Există peste 100 de nivele aici şi va trebui să vă calculaţi cu mare grijă mutările, uneori cu 5-6 înainte chiar. Acum nu mai avem de-a face cu asasini paranoici că în Hitman Go, ci doar cu capcane, şerpi, şopârle sau şerpi, deci jocul e mai uşor puţin.

Veţi putea arunca şi cu suliţa în creaturile fioroase de la distanţă şi trage automat cu revolverul de aproape. Grafica arată excelent, iar pe noile device-uri avem chiar grafică la 60 FPS, se pare. E un joc cu soundtrack abstrat, care te calmează şi linişteşte, excelent după o zi de muncă. Artworkul e excelent realizat şi avem chiar temple şi jungle trademark Lara Croft. Nota pentru acest titlu este de 9.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Tableta pe care am testat jocul, o găsiți în stoc pe Altex.ro.

Review Lara Croft Go, prezentat pe tableta Samsung Galaxy Tab S2 9.7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×