Facebook interzice afișarea unei reclame la un profil de Google+; A Început războiul serviciilor de socializare?

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.036 ori
<b>Facebook interzice afișarea unei reclame la un profil de Google+; A Început războiul serviciilor de socializare?</b>Nu e deloc neobișnuit ca un expert într-un anumit domeniu să își facă reclamă pe Facebook. Lucrurile se schimba atunci când pagina pe care o promovează este profilul de Google+, iar reclama apare pe Facebook. Evident, aceasta a dispărut rapid,...

Nu e deloc neobișnuit ca un expert într-un anumit domeniu să își facă reclamă pe Facebook. Lucrurile se schimba atunci când pagina pe care o promovează este profilul de Google+, iar reclama apare pe Facebook. Evident, aceasta a dispărut rapid, Mark Zuckerberg și ai lui netolerând această potențială reclama la noul rival.

Profilul în cauză aparține lui Michael Lee Johnson, care a încercat să își promoveze talentele prin Facebook. și mai grav este faptul că Facebook a luat această reclamă ca un afront și i-a interzis toate campaniile de advertising ale lui Michael. în plus, contul acestuia a fost dezactivat, iar motivul oferit de serviciul de socializare ce a primit și un Oscar recent este simplu: încărcarea Termenilor de Utilizare a Serviciilor de Advertising.

CNET ne informează că Johnson intenționează să dea în judecată Facebook pentru știrbirea reputației și stres emoțional. Ar fi interesant dacă și Google ar lua o poziție în acest caz, dar având în vedere motto-ul său "Don't be evil", șansele sunt mici ca gigantul să se implice în această telenovelă.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×