Facebook interzice afișarea unei reclame la un profil de Google+; A Început războiul serviciilor de socializare?

Autor:  | Publicat în:  Facebook 986 ori
<b>Facebook interzice afișarea unei reclame la un profil de Google+; A Început războiul serviciilor de socializare?</b>Nu e deloc neobișnuit ca un expert într-un anumit domeniu să își facă reclamă pe Facebook. Lucrurile se schimba atunci când pagina pe care o promovează este profilul de Google+, iar reclama apare pe Facebook. Evident, aceasta a dispărut rapid,...

Nu e deloc neobișnuit ca un expert într-un anumit domeniu să își facă reclamă pe Facebook. Lucrurile se schimba atunci când pagina pe care o promovează este profilul de Google+, iar reclama apare pe Facebook. Evident, aceasta a dispărut rapid, Mark Zuckerberg și ai lui netolerând această potențială reclama la noul rival.

Profilul în cauză aparține lui Michael Lee Johnson, care a încercat să își promoveze talentele prin Facebook. și mai grav este faptul că Facebook a luat această reclamă ca un afront și i-a interzis toate campaniile de advertising ale lui Michael. în plus, contul acestuia a fost dezactivat, iar motivul oferit de serviciul de socializare ce a primit și un Oscar recent este simplu: încărcarea Termenilor de Utilizare a Serviciilor de Advertising.

CNET ne informează că Johnson intenționează să dea în judecată Facebook pentru știrbirea reputației și stres emoțional. Ar fi interesant dacă și Google ar lua o poziție în acest caz, dar având în vedere motto-ul său "Don't be evil", șansele sunt mici ca gigantul să se implice în această telenovelă.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×