Carcasa Belkin Acrylic pentru viitorul tau iPhone

1.447 ori
<b>Carcasa Belkin Acrylic pentru viitorul tau iPhone</b>Vitorii posesori ai terminalului de la Apple se pot declara multumiti: au de unde alege cand vine vorba de accesorii pentru cel mai asteptat telefon al anului. Si totul datorita unui ghid de peste 100 de pagini care prezinta toate accesoriile terminalelor...

Vitorii posesori ai terminalului de la Apple se pot declara multumiti: au de unde alege cand vine vorba de accesorii pentru cel mai asteptat telefon al anului. Si totul datorita unui ghid de peste 100 de pagini care prezinta toate accesoriile terminalelor tip iPod.

iLounge ofera acest ghid impatimitilor care prefera gadgeturile ale caror nume incep cu "i" si avem de-a face cu o "biblie" a accesoriilor pentru iPod, respectiv iPhone. In imaginea de mai sus putem vedea carcasa Belkin Acrylic, care ofera actioneaza ca un suport pentru iPhone atunci cand il folosim in pozitie orizontala pentru a viziona un clip in mod widescreen.

Printre accesorii se numara o serie de carcase, antene de receptie FM sau cele inedite cum ar fi Crystal Film, o pelicula transparenta care va acoperi terminalul in scopuri de protectie. Ne intrebam totusi cum vom putea folosi touch-screen-ul telefonului de la Apple, atunci cand acest strat protector il va acoperi... Ghidul de accesorii este disponibil gratuit aici,  si va provocam sa gasiti periferice destinate functiei de gaming, special create pentru iPhone (daca acestea exista).

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×