Hopa! Telefon marca Jaguar, binenteles fals...

2.280 ori
<b>Hopa! Telefon marca Jaguar, binenteles fals...</b>Dupa telefonul neoficial Porsche Cayenne, a venit momentul sa privim acest terminal (evident neoficial), branduit cu insemnul celor de la Jaguar. Pe numele sau, Jiebao, terminalul poarta logo-ul Jaguar pe spatele sau, iar la capitolul dotari tehnice, el...

Dupa telefonul neoficial Porsche Cayenne, a venit momentul sa privim acest terminal (evident neoficial), branduit cu insemnul celor de la Jaguar.

Pe numele sau, Jiebao, terminalul poarta logo-ul Jaguar pe spatele sau, iar la capitolul dotari tehnice, el nu sta rau deloc. Jiebao include o camera de 1.3 megapixeli, un touchscreen de 3 inch si suporta 2 SIM-uri. Designul telefonului se axeaza pe lookul de top dat de otelul inoxidabil folosit la fabricarea carcasei sale. Ineditul model va suporta carduri microSD si Bluetooth, incluzand si un player pentru fisierele in format MP3 si MP4.

Fanii Jaguar vor putea cumpara telefonul la pretul de doar 130 de dolari, un pret destul de mic, avand in vedere specificatiile tehnice ale terminalului. Aproape toate marile marci de masini au fost luate la rand in aplicarea brandurilor pe telefoane mobile. Intai Ferrari, apoi McLaren, de curand Porsche, acum Jaguar... Oare telefonul Lamborghini este departe? Asteptam un terminal dotat cu un eleron discret pentru a ne aminti de unde se trage logo-ul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×