Carcasă din aluminiu pentru Nokia EOS?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.177 ori
<b>Carcasă din aluminiu pentru Nokia EOS?</b>Unul dintre cele mai vehiculate telefoane la nivel de zvon din ultima perioadă este așa-numitul Nokia EOS. Aceasta nu-i denumirea oficială și nu cred că vor alege terminația EOS, ar intra într-o zonă în care Canon a venit din urmă cu peste 20 de...

Unul dintre cele mai vehiculate telefoane la nivel de zvon din ultima perioadă este așa-numitul Nokia EOS. Aceasta nu-i denumirea oficială și nu cred că vor alege terminația EOS, ar intra într-o zonă în care Canon a venit din urmă cu peste 20 de ani.

Până acum, Nokia EOS a apărut cu o carcasă din policarbonat. Imaginile noi arată o carcasă din aluminiu. S-ar putea să fie doar un prototip sau o variație a viitorului camera phone de la Nokia. Specificațiile tehnice se spune că ar urma a fi preluate de la Nokia Lumia 925 plus un senzor foto de senzație.

Nokia EOS va aveau un rival pe măsură în recent anunțatul Samsung GALAXY S4 Zoom cu zoom optic 10x și senzor de 16 Megapixeli + hardware de la GALAXY S4 Mini. Noul vârf de gamă al companiei finlandeze ar urma să fie anunțat pe 11 iulie în New York. Vă ținem la curent.

Nokia EOS din aluminiu

Pe săptămâna viitoare va avea loc și o întrunire organizată de Nokia România în care-l vom cunoaștem pe șeful Nokia România și Balcani plus o sesiune hands-on extinsă cu Nokia Lumia 720 și 520 prezentate la MWC Barcelona 2013. Relatăm de la fața locului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×