Samsung Galaxy NX aka Galaxy Camera 2 apare În primele imagini de presă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.310 ori
<b>Samsung Galaxy NX aka Galaxy Camera 2 apare În primele imagini de presă</b>Se pare că Samsung Galaxy S4 Zoom nu a fost de ajuns și producătorul sud-coreean pregătește acum și camere mai performante cu Android la bord. Un exemplu este terminalul prezentat în imaginile de mai jos, Galaxy NX. &nbsp; Acest model, cunoscut și...

Se pare că Samsung Galaxy S4 Zoom nu a fost de ajuns și producătorul sud-coreean pregătește acum și camere mai performante cu Android la bord. Un exemplu este terminalul prezentat în imaginile de mai jos, Galaxy NX.

Acest model, cunoscut și drept Samsung Galaxy Camera 2 și a ajuns pe web sub formă de fotografii de presă. Oficialul de la Samsung JK Shin a promis mai multe detalii despre acest device în cadrul evenimentului Samsung Premiere de pe 20 iunie, dar până atunci hai să vedem ce ne spun zvonurile. Se pare că acest nou venit va rula Android 4.2 și va fi dotat cu un senzor APS-C de 20.3 megapixeli.

Samsung Galaxy NX

Vom avea la bordul lui Galaxy Camera 2 și un procesor dual core sau quad core, un display de 4.3 inch, suport pentru captura video Full HD și ISO până la 25.600. Camera va oferi și suport pentru lentile interschimbabile i-Function și va fi compatibilă cu lentilele actuale NX. Așteptați-vă să aflăm și un preț (prohibitiv) și o dată de lansare în următoarele zile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×