Concurs iHunt Freedom: iată regulile pentru a câştiga handsetul cu design industrial deosebit

8.036 ori
<b>Concurs iHunt Freedom: iată regulile pentru a câştiga handsetul cu design industrial deosebit</b>V-am oferit cu puţin timp în urma unboxing-ul lui iHunt Freedom, un telefon primit recent în teste şi acum avem şi un concurs pentru voi, cu acest device ca premiu. El costă 375 lei la iHunt.ro şi se poziţionează ca model de buget, cu ramă metalică solidă

V-am oferit cu puţin timp în urma unboxing-ul lui iHunt Freedom, un telefon primit recent în teste şi acum avem şi un concurs pentru voi, cu acest device ca premiu. El costă 375 lei la iHunt.ro şi se poziţionează ca model de buget, cu rama metalică solidă şi design industrial solid şi arătos.

Primim la pachet cu el şi o husă, iar handsetul are un ecran curbat 2.5D arătos. De ajuns totuşi cu specificaţiile pentru că sunt sigur că le ştiţi din unboxing. Pentru că suntem aici pentru concurs, hai să vedem care sunt regulile. Ele sună astfel:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul iHunt.ro
  2. Like la pagina de Facebook iHunt.ro.
  3. Postaţi un comentariu la acest articol (DOAR AICI!), cu răspuns la întrebarea: "Numiţi 3 telefoane de la iHunt care vi se par atractive"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articolul de faţă

Cele 4 capturi vor fi trimise pe adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs iHunt Freedom", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 6 septembrie la ora 21:00. Multă baftă!

UPDATE

Fericitul câștigător al telefonului iHunt Freedom oferit gratuit prin concurs de IHunt și Mobilissimo.ro, este: Lucaci Aurora Carmen! Felicitări!

Iată extragerea:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×