Carcasa lui iPhone 4G, designul sau intern, prezentate in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.716 ori
<b>Carcasa lui iPhone 4G, designul sau intern, prezentate in fata camerei (Video)</b>Norocosii de la iPhone Portugal au avut ocazia sa se joace cu carcasa unui iPhone 4G, cu doar cateva zile inainte de anuntarea oficiala a terminalului. Va reamintim ca Steve Jobs va tine obisnuitul discurs in cadrul WWDC 2010 in data de 7 iunie. Pana...

Norocosii de la iPhone Portugal au avut ocazia sa se joace cu carcasa unui iPhone 4G, cu doar cateva zile inainte de anuntarea oficiala a terminalului. Va reamintim ca Steve Jobs va tine obisnuitul discurs in cadrul WWDC 2010 in data de 7 iunie. Pana atunci, sa aruncam o privire asupra carcasei din aluminiu a terminalului:

Aceasta "rama metalica" este foarte rezistenta, astfel ca nu poate fi indoita, iar designul sau aminteste de componentele similare de pe MacBook Pro si Apple iPad. Carcasa interna a lui iPhone HD (4G) include numeroase detalii si este foarte migalos realizata, semn ca produsul va fi foarte performant, iar toate componetele au fost gandite cu atentie.

De remarcat este si faptul ca acest handset este mai ingust decat iPhone 3GS si chiar si decat varianta 2G. 5 zile pana la marele debut... iata inca un clip video cu faimoasa carcasa:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×