O nouă imagine cu spatele lui iPhone 7 apare pe web, indicând schimbări faţă de spatele lui iPhone 6S

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.460 ori
<b>O nouă imagine cu spatele lui iPhone 7 apare pe web, indicând schimbări faţă de spatele lui iPhone 6S</b>Seria de scăpări ce îl au pe iPhone 7 în prim-plan continuă și astăzi, zi în care primim o nouă fotografie cu noul smartphone al companiei din Cupertino. Vedem de această dată un material mai detaliat ce ne prezintă spatele device-ului, locație în care

Suntem la mijlocul verii, iar la toamnă vom lua contact cu noile modele iPhone, probabil pe undeva prin septembrie, sau cel târziu octombrie. Până atunci continuă avalanşa de scăpări legate de iPhone 7, deja redundante, astfel că e greu să mai fim surprinşi de imagini precum cea de mai jos. Hai să o analizăm totuşi.

iPhone 7

Ea reprezintă spatele lui iPhone 7, în varianta standard, de 4.7 inch şi nu cea de 5.5 inch cu camera duală în spate. Fotografia provine din blogosfera chineză şi se remarcă prin camera de mari dimensiuni din spate şi ieşirea sa în relief mai mult decât la precedentele modele iPhone. Terminalul are şi decupajele pentru antene pe marginea de sus şi jos, iar în rest formatul e similar cu iPhone 6S.

Parcă totuşi protuberanța camerei e cu o idee mai mică faţă de ultimele schiţe şi scăpări. Recent a apărut şi informaţia că Apple ar putea să îşi facă noul iPhone rezistent la apă, una dintre deciziile ce au dus la renunţarea la jackul audio de jos. În acelaşi timp există speculaţii că această certificare IP68 ar fi ţinută pentru la anul, lansându-se odată cu ediţia aniversară iPhone de 10 ani.

Totul se va clarifica atunci când se fac frunzele galbene şi maro...la toamnă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×