Carcasa lui iPhone 7 apare într-o nouă fotografie ce pare a fi realizată într-o fabrică Foxconn

1.595 ori
<b>Carcasa lui iPhone 7 apare într-o nouă fotografie ce pare a fi realizată într-o fabrică Foxconn</b>După c&acirc;teva fotografii reale cu carcasa lui iPhone 7 pe care le-am văzut chiar ieri, iată că astăzi seria de leak-uri continuă cu o nouă imagine. Materialul proaspăt ne confirmă &icirc;ntr-un fel sau altul faptul că vom avea parte...

După câteva fotografii reale cu carcasa lui iPhone 7 pe care le-am văzut chiar ieri, iată că astăzi seria de leak-uri continuă cu o nouă imagine. Materialul proaspăt ne confirmă într-un fel sau altul faptul că vom avea parte într-adevăr de o altă abordare pentru dungile de plastic ce sunt destinate antenelor.

Potrivit zvonurilor recente, telefonul va renunța la jack-ul audio, oferind în schimb difuzoare stereo la bază. Cât despre design, primele fotografii par a indica un look similar cu cel întâlnit pe iPhone 6 și 6s, fiind vorba de un corp complet metalic ce adoptă colțuri rotunjite și o talie foarte subțire de aproximativ 6.1 mm.

Rămâne de văzut daca Apple va opta sau nu pentru un asemenea design, informație pe care o vom afla pe măsură ce noi și noi imagini își vor face apariția pe web. Nu uitați de faptul că gigantul din Cupertino are programat un eveniment grandios pentru data de 21 martie, zi în care va fi dezvăluit modelul iPhone 5SE și poate un nou iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×