Meizu Pro 6 apare în noi fotografii hands on, pare a adopta “antenele lui iPhone 7”

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.161 ori
<b>Meizu Pro 6 apare în noi fotografii hands on, pare a adopta “antenele lui iPhone 7”</b>Pe Meizu Pro 6 &icirc;l vedeam ceva mai timid &icirc;ntr-o scăpare ieri&nbsp;&icirc;mpreună cu un alt model al companiei, iar astăzi se clarifică scăparea, cu noi fotografii hands on ale lui Pro 6. De aceasta vedem foarte clar zona frontală, ce...

Pe Meizu Pro 6 îl vedeam ceva mai timid într-o scăpare ieri împreună cu un alt model al companiei, iar astăzi se clarifică scăparea, cu noi fotografii hands on ale lui Pro 6. De aceasta vedem foarte clar zona frontală, ce include un ecran edge to edge, probabil cu panou 2.5D sau 3D.

Observăm şi prezenţa unui telemetru laser pentru camera din spatele handsetului, camera care e puţin protuberantă de altfel. Meizu are programată o conferinţă de presă pentru dată de 6 aprilie, atunci când aşteptam lanarea acestui model, poate şi a lui M3 Note. Zona frontală a lui Pro 6 seamănă cu cea a lui Pro 5, iar designul metalic este arătos per total, în stilul specific Meizu.

Ce am remarcat imediat este zona spate-jos a acestui model ce pare a include o antenă fix în modul în care ar face-o şi iPhone 7, dacă sunt reale cele mai noi scăpări şi randari.  Desi nu se vede prea clar, suspectez ca si sus avem o antena similara. Zvonurile vorbesc despre un procesor MediaTek Helio X25 pe acest handset, un preţ accesibil şi o cameră de top. Ne intriga lipsa blitzului sau pentru camera din spate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×