Carcasele pregătite pentru noul Nexus 5 apar în fotografii; posibil ca telefonul să aducă un scanner de amprente

1.139 ori
<b>Carcasele pregătite pentru noul Nexus 5 apar în fotografii; posibil ca telefonul să aducă un scanner de amprente</b>Aproape de sf&acirc;rșitul lunii iulie vă prezentam aici &icirc;n cadrul unui articol, o randare a husei destinată noului Nexus 5, terminal ce aparent este dezvoltat de către LG. Ediția pe 2015 a acestui device pare a sosi fie cu un scanner de...

Aproape de sfârșitul lunii iulie vă prezentam aici în cadrul unui articol, o randare a husei destinată noului Nexus 5, terminal ce aparent este dezvoltat de către LG. Ediția pe 2015 a acestui device pare a sosi fie cu un scanner de amprente pe partea din spate, fie cu o cameră foto duală de mari dimensiuni.

Materiale ce vin să confirme acest design al lui Nexus 5 (2015), sunt reprezentate de carcasele produse de către o companie chineză. La fel ca și în randarea anterioară, ni se dezvăluie locurile în care vor fi poziționate camera foto, bliț-ul dual-LED + modul laser autofocus, respectiv scanner-ul de amprente.

Dacă vă amintiți, printre lucrurile dezvăluite de către Google la anunțul lui Android M (OS ce se va sosi în toamnă), s-au numărat și informații cu privire la suportul pentru modulele de citire a amprentelor, motiv pentru care ar fi de așteptat ca un nou Nexus să aibă parte de o asemenea dotare. De asemenea, am putea primi și un port USB Type-C pe acest nou telefon.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×