LG Nexus 5X costă 1.149 lei la evoMAG.ro; telefon ce va primi Android 7.0 Nougat curând

2.407 ori
<b>LG Nexus 5X costă 1.149 lei la evoMAG.ro; telefon ce va primi Android 7.0 Nougat curând</b>Printre telefoanele ce vor primi suport în continuare din partea Google se numără și LG Nexus 5X - produs lansat anul trecut ce aduce dotări bune la pachet. Acest smartphone se află pe lista de terminale ce vor primi foarte curând actualizarea la Android

evoMAG desfășoară în această perioadă o nouă campanie de reduceri pentru numeroase produse, fiind desigur incluse aici și nelipsitele smartphone-uri. Printre ele se remarcă în mod special modelul LG Nexus 5X - telefon comercializat acum la un preț de 1.149 lei pentru varianta cu 16 GB spațiu intern de stocare ce vine pe alb.

LG Nexus 5x

Modelul de față se află pe lista de update-uri la noua versiune Android 7.0 Nougat ce ar trebui să fie disponibilă începând de la sfârșitul lunii august pe smartphone-urile compatibile. Dotările sale hardware sunt reprezentate de către display-ul Full HD de 5.2 inch, de procesorul hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 și de chip-ul de 2 GB memorie RAM pe care îl aduce la pachet.

Primim și o cameră foto de 12.3 megapixeli, un port USB Type-C și un scanner de amprente. Așa cum ați aflat din cadrul recenziei noastre, printre punctele forte ale acestui device s-au numărat design-ul ergonomic, performanța bună, camera excelentă la toate capitolele, mai ales în condiții low-light, dar și acustica de calitate. Nexus 5X este per total un smartphone bine echilibrat, unul ce va primi update-uri rapide și care oferă experiența stock Android publicului larg.

Îl găsiți la evoMAG.ro, site ce are în acest moment și alte reduceri interesante ce pot fi văzute aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×