Care a fost cel mai căutat gadget de români pe Google?

1.552 ori
<b>Care a fost cel mai căutat gadget de români pe Google?</b>Recent, cei de la Google au anunțat Zeitgeist 2013 (spiritul timpului), în care ne prezintă tendințele bazate pe căutări realizate în România în anul 2013, an ce a fost caracterizat de interesul pentru educație, showbiz și divertisment. Mai jos...

Recent, cei de la Google au anunțat Zeitgeist 2013 (spiritul timpului), în care ne prezintă tendințele bazate pe căutări realizate în România în anul 2013, an ce a fost caracterizat de interesul pentru educație, showbiz și divertisment. Mai jos veți regăsi o listă cu cele mai căutate smartphone-uri pe Google de către români.

Gadget-uri populare:

1. Samsung Galaxy S4
2. iPhone 5s
3. Nokia Lumia 520
4. Huawei Ascend P6
5. HTC One
6. Nokia Asha 302
7. LG Optimus L7
7. HTC One A
9. iPhone 6
10. Sony Xperia Z

Se pare că în acest an, românii au căutat în special smartphone-uri high-end, dar și unele terminale mai accesibile ca preț, cum ar fi Nokia Lumia 520 sau Nokia Asha 302. De asemenea, observăm că au existat destul de multe căutări și pentru iPhone 6.

Din păcate, comunicatul de presă primit de la Google nu conține și un top cu cele mai căutate tablete în România, dar vom încerca să facem rost de acesta, urmând ca apoi să fie prezentat într-un articol separat. între timp, puteți vota telefonul anului 2013 chiar aici, în cadrul sondajului desfășurat pe forumul Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×