Nokia avea planuri pentru un telefon Android și o tabletă de 7 inch cu același OS; Ele au fost anulate!

1.251 ori
<b>Nokia avea planuri pentru un telefon Android și o tabletă de 7 inch cu același OS; Ele au fost anulate!</b>Despre presupusul telefon Nokia cu Android, cunoscut drept Nokia Normandy se vorbește de ceva vreme, dar în afară de o randare apărută pe web nu am primit nici o dovadă cu privire la existența sa. Astăzi aflăm de la un blog din China că pe...

Despre presupusul telefon Nokia cu Android, cunoscut drept Nokia Normandy se vorbește de ceva vreme, dar în afară de o randare apărută pe web nu am primit nici o dovadă cu privire la existența sa. Astăzi aflăm de la un blog din China că pe lângă un astfel de handset există și o tabletă Nokia cu Android și ecran de 7 inch.

Interesant e că zvonurile despre terminalele Nokia cu Android s-au intensificat chiar și după ce compania finlandeză a fost cumpărată de către Microsoft. Acum descoperim că de fapt Nokia a anulat planurile sale de acest gen, dar nu din cauza cooperării cu Microsoft, ci pentru că pe piața terminalelor Android concurenta era prea acerbă.

Nokia vrea să se remarce pe piață, iar concurând cu sute de modele și variațiuni nu o va putea face. în plus odată ce divizia Mobile și Servicii a fost vândută către Microsoft, resursele pentru dezvoltarea lui Android au dispărut practic. Printre planurile de viitor ale companiei s-ar fi numărat un telefon de buget numit Normandy și o tabletă de 7 inch cu CPU Snapdragon 400.

Avem și vești bune și anume faptul că pe viitor Nokia se va axa pe tehnologii de nouă generație, precum ochelari, ecrane flexibile, încărcare wireless și multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×