Casio prezinta telefonul Exilim W61CA rezistent la apa

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.929 ori
<b>Casio prezinta telefonul Exilim W61CA rezistent la apa</b>Casio isi prezinta cel mai nou telefon in reteaua japoneza KDDI, modelul W61CA din gama Exilim, un telefon rezistent la apa, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: W61CA este un telefon cu clapeta care include o camera de 5.1 megapixeli si...

Casio isi prezinta cel mai nou telefon in reteaua japoneza KDDI, modelul W61CA din gama Exilim, un telefon rezistent la apa, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

W61CA este un telefon cu clapeta care include o camera de 5.1 megapixeli si foloseste tehnologia Casio Exilim. A fi rezistent la apa inseamna ca acest terminal a fost creat pentru persoanele active. Astfel, handsetul include un contor al consumului de calorii, plus un cronometru si o aplicatie care masoara distanta parcursa. Ca un bonus, un personaj din desenele animate japoneza, pinguinul Adelie isi face aparitia pe ecranul standby al telefonului.

Display-ul lui W61CA este un QVGA LCD cu o diagonala de 2.7 inch, iar lista de specificatii tehnice a acestui telefon include un slot pentru carduri microSD de pana la 2GB, suport pentru conectivitate infrarosu si dictionar japonez-englez. Casio W61CA soseste in variante de culoare verde, auriu, galben si alb. Sa speram ca acest telefon destinat utilizatorilor plini de viata va poposi si in Romania, pana in 2009.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×