Casio prezinta telefonul Exilim W61CA rezistent la apa

1.997 ori
<b>Casio prezinta telefonul Exilim W61CA rezistent la apa</b>Casio isi prezinta cel mai nou telefon in reteaua japoneza KDDI, modelul W61CA din gama Exilim, un telefon rezistent la apa, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: W61CA este un telefon cu clapeta care include o camera de 5.1 megapixeli si...

Casio isi prezinta cel mai nou telefon in reteaua japoneza KDDI, modelul W61CA din gama Exilim, un telefon rezistent la apa, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

W61CA este un telefon cu clapeta care include o camera de 5.1 megapixeli si foloseste tehnologia Casio Exilim. A fi rezistent la apa inseamna ca acest terminal a fost creat pentru persoanele active. Astfel, handsetul include un contor al consumului de calorii, plus un cronometru si o aplicatie care masoara distanta parcursa. Ca un bonus, un personaj din desenele animate japoneza, pinguinul Adelie isi face aparitia pe ecranul standby al telefonului.

Display-ul lui W61CA este un QVGA LCD cu o diagonala de 2.7 inch, iar lista de specificatii tehnice a acestui telefon include un slot pentru carduri microSD de pana la 2GB, suport pentru conectivitate infrarosu si dictionar japonez-englez. Casio W61CA soseste in variante de culoare verde, auriu, galben si alb. Sa speram ca acest telefon destinat utilizatorilor plini de viata va poposi si in Romania, pana in 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×