Telefonul TV Panasonic Viera 920P ni se prezinta

1.847 ori
<b>Telefonul TV Panasonic Viera 920P ni se prezinta</b>Da, ati citit bine, Panasonic va lansa un telefon mobil bazat pe linia sa de televizoare ce poarta numele de Viera. Vom afla daca brandul se va ridica la inaltimea asteptarilor si in domeniul telefoniei mobile. Panasonic Viera 920P este un telefon care fi...

Da, ati citit bine, Panasonic va lansa un telefon mobil bazat pe linia sa de televizoare ce poarta numele de Viera. Vom afla daca brandul se va ridica la inaltimea asteptarilor si in domeniul telefoniei mobile.

Panasonic Viera 920P este un telefon care fi pus in vanzare intai pe piata japoneza. Lansat prin Softbak, Panasonic Viera 920P include un display VGA widescreen si un design simplist dretpunghiular, care maximizeaza experienta de vizionare TV. Masurand 106 x 49 x 18 mm si cantarind doar 135 de grame, terminalul surprinde placut prin intermediul unei camere de 5.1 megapixeli, oferind si suport Bluetooth 2.0 + EDR.

Modelul va fi disponibil in variante de culoare alba, aurie, negru, albastru si roz, cum este cel din imaginea de mai sus. Stiind ca romanii sunt devoratori de televiziune aproape la fel de mari ca si japonezii, putem spune ca succesul lui 920P este garantat, cata vreme pretul sau este adecvat pietei autohtone. Astfel de telefoane au primit deseori porecla de "terminalul paznicului" de vreme ce handsetul este ideal pentru persoanele cu o meserie statica, care se desfasoara in orele tarzii ale noptii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×