Castiga 10 accesorii SendStation earBuddy iPod Earbud

807 ori
<b>Castiga 10 accesorii SendStation earBuddy iPod Earbud</b>"Castig un iPod sau nu?" m-am intrebat si v-ati intrebat afland de concursul celor de la www.mobilitysite.com, care face 10 utilizatori mai bogati cu ... o pereche de accesorii in care sa isi tina castile pentru iPod. De ce am dori asa ceva? In primul...

"Castig un iPod sau nu?" m-am intrebat si v-ati intrebat afland de concursul celor de la www.mobilitysite.com, care face 10 utilizatori mai bogati cu ... o pereche de accesorii in care sa isi tina castile pentru iPod.

De ce am dori asa ceva? In primul rand pentru ca sunt produse gratis si apoi, cutiuta poate fi folosita drept breloc. Personal, am o problema cu perechile de casti, in special cele ale telefoanelor mobile, mai mici ca dimensiuni si usor de pierdut. Iata si regulile pentru participarea in cadrul concursului: utilizatorii participanti vor trebui sa aiba minim 5 posturi pe site (sau mai multe), redactorii site-ului pot participa, iar tot ce va trebui sa faceti va fi sa va inregistrati la Podcastul Mobility Site Minute.

Avand in vedere ca premiul are legatura cu celebrul iPod, inregistrarea la podcast se va face de pe celebrul music player, prin intermediul iTunes. Cei 10 castigatori vor fi alesi la intamplare, dupa ce vor posta un screenshot prin care vor dovedi ca s-au inregistrat la podcast. Printre premiile acordate la concursurile lansate de acest site in trecut se numara si o serie de softuri pentru telefoane mobile si GPS-uri. Va trebui sa ramanem cu ochii pe acest site pentru a pandi alte eventuale concursuri cu premii, speram noi mai substantiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×