Windows 10 va sosi și pe telefoanele cu 512 MB RAM, câteva modele de handseturi vor primi previewul În această lună

579 ori
<b>Windows 10 va sosi și pe telefoanele cu 512 MB RAM, câteva modele de handseturi vor primi previewul În această lună</b>Joe Belfiore, vicepreședintele Microsoft OS Groups a confirmat pe Twitter că Windows 10 va sosi și pe terminalele Windows Phone cu doar 512 MB RAM, veste bună pentru posesorii de modele Lumia 52x și 53x. &nbsp; Evident, platforma va sosi într-o...

Joe Belfiore, vicepreședintele Microsoft OS Groups a confirmat pe Twitter că Windows 10 va sosi și pe terminalele Windows Phone cu doar 512 MB RAM, veste bună pentru posesorii de modele Lumia 52x și 53x.

Evident, platforma va sosi într-o variantă mai light pe acele modele și probabil unele funcții vor lipsi. Același Belfiore a confirmat că o serie de telefoane cu WP vor primi Windows 10 sub formă de preview în această lună odată cu oferirea sa către insideri. Lumia 520 se află și el pe lista handseturilor care vor rula Windows 10, acela fiind unul dintre cele mai populare modele WP vândute vreodată.

O nouă versiune preview de Windows 10 for mobile va sosi în această lună, deci peste câteva zile ar trebui să aflăm noutăți. Având în vedere cât de multe scăpări apăruseră săptămâna trecută, cu tile-uri verticale noi, un nou Action Center extins pe 3 rânduri și tile-uri transparente, e clar că se pregătește ceva nou de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×