Căştile Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an

900 ori
<b>Căştile Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an</b>După o perioadă de speculaţii şi zvonuri, azi aflăm când ar putea lansa Apple noua sa pereche de căşti wireless. Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an, cu noi funcţii de monitorizare a sănătăţii şi fitness-ului.

După o perioadă de speculaţii şi zvonuri, azi aflăm când ar putea lansa Apple noua sa pereche de căşti wireless. Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an, cu noi funcţii de monitorizare a sănătăţii şi fitness-ului.

Informaţiile vin dintr-un reportaj care citeza o sursă apropiată de Apple. Au trecut mai bine de 2 ani de când a debutat prima pereche AirPods, apreciată de cei care merg la sală pentru că nu cade din ureche indiferent ce sport faci. Problema e că era o cască prea uşor de pierdut. Dacă prima generaţie a avut succes, departamentul de R&D a lucrat din greu să ofere şi mai multă inovaţie pe AirPods 2.

E clar faptul că Apple se axează tot mai mult pe zona de sănătate şi fitness, judecând după funcţiile lui Apple Watch Series 4 (EKG şi detecţie a căderii pentru cei bătrâni). Având în vedere spaţiul limitat al unui gadget de dimensiuni aşa mici, nu vă aşteptaţi la EKG şi pe AirPods 2.

Din ce ştiu în ureche poţi măsura temperatura şi poate şi echilibrul dacă poţi face o analiză a urechii interne şi a particulelor care plutesc în canalul urechii interne şi care ne ajută să ne menţinem echilibrul (otoliti). Orice ar fi, preţul va fi cu siguranţă mult peste medie, fiind vorba de un produs Apple aici. Nu ar strica extra integrare cu Siri şi autonomie crescută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×