Pliabilul Motorola Moto RAZR ar putea adopta un alt format decât cel vehiculat; Vedem un nou brevet

1.140 ori
<b>Pliabilul Motorola Moto RAZR ar putea adopta un alt format decât cel vehiculat; Vedem un nou brevet</b>Marea dorință a producătorilor din zona smartphone pentru acest an este aceea de a prezenta un pliabil, sau mai bine zis a-l face disponibil comercial. Am văzut chiar în această dimineață un prototip foarte bine pus la punct de către

Marea dorință a producătorilor din zona smartphone pentru acest an este aceea de a prezenta un pliabil, sau mai bine zis a-l face disponibil comercial. Am văzut chiar în această dimineață un prototip foarte bine pus la punct de către cei de la Xiaomi și știm că sud-coreenii de la Samsung ar putea anunța un pliabil propriu în mai puțin de o lună alături de Galaxy S10. Pe lângă acești producători și Motorola apare pe listă.

MOTO RAZR 2019

În ultimele săptămâni am aflat că ar putea avea loc o revenire a lui Moto RAZR, dar de această dată într-o variantă modernă. Au aparut chiar și brevete pentru acest device alături de schițe care dezvăluiau un format de telefon cu clapetă și ecran pliabil la interior. Avea și ecran extern și închis seamăna tare mult cu un model mai vechi din serie. 

MOTO RAZR 2019

Astăzi însă descoperim că până la urmă terminalul ar putea adopta un format mai diferit, asta după cum ne indică o serie de schițe extrase dintr-un brevet proaspăt publicat la data de 10 ianuarie. Dispozitivul descris aici se deschide precum o carte și documentele fac referire și la diferite modalități de interacțiune. 

MOTO RAZR 2019

Suntem informați că atunci când este deschis, device-ul are forma unei tablete și că poate funcționa și în mod pliat sub formă de ceas-alarmă după cum puteți vedea în randările create de Letsgodigital.com. Tot în format pliat vom putea realiza diferite gesturi pe restul de ecran din spate, precum scroll, swipe, drag sau click/dublu click. 

MOTO RAZR 2019

Device-ul mai vine echipat și cu două camere foto inteligente care în modul de telefon pliat se află în față și în spate - semn că utilizatorul are acces la o cameră foto principală și la o cameră selfie. Aceste camere funcționează în tandem cu senzorii optici de pe terminal pentru a detecta ce parte a display-ului este folosită pentru afișarea de conținut. 

Potrivit ultimelor zvonuri apărute în online, un asemenea pliabil de la Motorola ar urma să debuteze oficial chiar de luna viitoare la un preț de aproximativ 1500 dolari. Informația a fost confirmată de Wall Street Journal și pentru început device-ul ar urma să fie disponibil exclusiv în SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×