Căştile Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în această lună, cu încărcare rapidă în doar 15 minute

942 ori
<b>Căştile Apple AirPods 2 ar urma să debuteze în această lună, cu încărcare rapidă în doar 15 minute</b>Ideea de eveniment Apple de primăvară tot circulă în presă de o lună. Se discută mult despre un eveniment Apple menit să îi lanseze serviciile de streaming, dar şi iPad Mini 5 şi AirPods 2. Acum aflăm noi detalii despre căştile

Ideea de eveniment Apple de primăvară tot circulă în presă de o lună. Se discută mult despre un eveniment Apple menit să îi lanseze serviciile de streaming, dar şi iPad Mini 5 şi AirPods 2. Acum aflăm noi detalii despre căştile cele noi, care ar urma să vină chiar în această lună şi cu încărcare rapidă la pachet.

Prima generaţie de AirPods sosea împreună cu iPhone X în toamna lui 2016 şi iniţial era ţinta ridicolului. Lumea critica designul, viaţa bateriei şi preţul mare. Ulterior au ajuns un fashion statement şi au avut succes pe piaţa de headseturi. Iată-ne în 2019 cu o grămadă de zarvă în jurul lui AirPods 2, mai ales că se zvoneşte că produsul ar avea şi funcţii de fitness şi sănătate.

Căştile se vor putea încărca wireless şi e vorba aici de fast charge, aşa că accesoriul va ajunge la 100% baterie în doar 15 minute. Aparent viteza aceasta se referă atât la căşti cât şi la cutia specială de transport şi încărcare. Sunt şi neajunsuri, precum faptul că vom avea o cutie mai mare acum şi mai grea. Alte zvonuri afirmă că noile căşti vor fi disponibile şi pe negru şi vor avea un strat exterior complet nou, gândit să fie mai aderent.

Vom primi şi anulare a zgomotului de fond, suport "Hey Siri" şi rezistenţă şi mai bună la apă. Se discută mult despre data de 25 martie, aceea fiind aleasă de Apple pentru presupusul eveniment. Disponibilitatea în magazine ar fi chiar de pe 29 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×