Căștile Apple AirPods 2 ar avea un debut programat pentru 2019; Posibil să ofere încărcare wireless

831 ori
<b>Căștile Apple AirPods 2 ar avea un debut programat pentru 2019; Posibil să ofere încărcare wireless</b>Cu toate că așteptam lansarea unor căști succesor pentru Apple AirPods încă din toamnă alături de noile modele iPhone, această lansare nu s-a întâmplat din păcate. Acum apar speculații din partea analiștilor cu privire la faptul că debutul

Printre cele mai așteptate produse marca Apple în 2018 s-au numărat și căștile AirPods 2 (recent certificate Bluetooth), generație care din păcate nu a sosit nici în cadrul evenimentului de lansare a lui iPhone XS și nici la început de noiembrie atunci când debuta noul iPad. Acum aflăm că lansarea acestor căști ar fi amânată până în primul trimestru al anului viitor, asta dacă luăm în considerare spusele analistului Ming-Chi Kuo.

Acesta declară faptul că noua generație AirPods va aduce și suport pentru încărcare wireless, ceva ce actualele căști nu oferă la pachet. Vă reamintim totuși că firma din Cupertino a prezentat la un moment dat un case de încărcare wireless pentru AirPods 1, un accesoriu care în continuare nu are asociată o dată de lansare comercială.

Design-ul va rămâne identic, deși nu este exclus să primim câteva funcții noi la pachet. Potrivit analistului chinez, cererea pentru asemenea căști va crește serios în următorii ani și aparent Apple ar avea în plan să aducă pe piață și o pereche de căști AirPods cu design actualizat în 2020.

Creșterea vânzărilor de căști AirPods va fi una spectaculoasă, de la 16 milioane unități în 2017 la peste 100 milioane de unități până în 2021. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×