Apple iPad Mini 5 şi un iPad entry level nou ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an

998 ori
<b>Apple iPad Mini 5 şi un iPad entry level nou ar urma să debuteze în prima jumătate a acestui an</b>Au trecut 4 ani de când a fost lansat iPad Mini 4 şi pentru o bună perioadă de timp am crezut că acest format de tabletă a fost retras de Apple. Se pare că în 2019 va reveni iPad Mini, judecând după zvonurile din ultima lună. Azi aflăm că

Au trecut 4 ani de când a fost lansat iPad Mini 4 şi pentru o bună perioadă de timp am crezut că acest format de tabletă a fost retras de Apple. Se pare că în 2019 va reveni iPad Mini, judecând după zvonurile din ultima lună. Azi aflăm că tableta vine chiar în prima jumătate a acestui an, împreună cu încă un iPad accesibil.

În 2018 au debutat iPad-urile Pro cu port USB Type-C şi acel model de 329 de dolari de la început de an, care venea cu suport pentru stylus. Se pare că în 2019 vom avea un succesor pentru acea variantă de 9.7 inch, tot un iPad destinat studenţilor şi elevilor. Probabil face un salt de CPU şi eventual trece şi el la port USB Type-C. Se vorbeşte şi despre un ecran de 10 inch în loc de 9.7 inch, cu muchii înguste.

Sursa scăpărilor este de această dată Digitimes, care mai dă şi greş uneori, deci o privim cu precauţie. iPad Mini 5 a scăpat sub formă de randări şi câteva huse cu câteva săptămâni în urmă şi din păcate nu facem mari modificări faţă de iPad Mini 4. Nu trece la muchii subţiri şi nici la Face ID, păstrează Touch ID şi corpul unibody metalic rotunjit pe margini.

Practic e acelaşi design, cu CPU nou la interior şi atât. Ceva îmi spune că aflăm mai multe prin martie, cel târziu iunie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×