iPhone 6 Într-un prim clip hands on detaliat, În versiunea macheta (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.636 ori
<b>iPhone 6 Într-un prim clip hands on detaliat, În versiunea macheta (Video)</b>Cu câteva zile în urma vedeam o comparație între mărimea lui iPhone 6 și cea a lui Galaxy S5 și HTC One M8. Era folosită la acel moment o machetă și tot o machetă vedem și acum, într-un clip mega detaliat de 10 minute, în care apar 2 modele...

Cu câteva zile în urma vedeam o comparație între mărimea lui iPhone 6 și cea a lui Galaxy S5 și HTC One M8. Era folosită la acel moment o machetă și tot o machetă vedem și acum, într-un clip mega detaliat de 10 minute, în care apar 2 modele mockup de nou iPhone.

Avem un singur difuzor, în dreapta și un blitz singular, o schimbare ciudată din partea Apple, care a renuntat la flashul dual tone de pe iPhone 5s.  Butoanele de volum sunt mai mari acum și au formă de pilula ca pe iPad Mini. Pentru acest iPhone vom avea parte de combinația obișnuită de aluminiu și sticlă, iar noul venit sta foarte bine în mână, conform celui care realizează hands-on-ul. Ecranul de 4.7 inch e confirmat, iar terminalul e foarte subțire și e comparat cu un iPod Touch, cu care seamănă foarte mult ca design.

Aș putea spune că o mare modificare e și plasarea butonului On/Off în dreapta acum și nu sus, că de obicei. Asemanarea cu Galaxy S5 e izbitoare aici, la capitolul dimensiuni, poate în afară de grosime, noul iPhone fiind mai subțire. înălțimea celor două e foarte apropiată, după cum se vede și în clip. E păstrat și portul Lightning și senzorul Touch ID, iar terminalul nu pare protejat împotriva apei, așa cum se zvonea la un moment dat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×