Apple ar putea folosi atașamente bayonet pentru lentile interschimbabile ale camerei de iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 569 ori
<b>Apple ar putea folosi atașamente bayonet pentru lentile interschimbabile ale camerei de iPhone</b>Apple are un nou brevet emis de Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri, care descrie un mecanism prin care un device iOS poate primi o serie de lentile interschimbabile atașate la un mecanism de tip bayonet. Acest tip de montaj este popular în lumea...

Apple are un nou brevet emis de Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri, care descrie un mecanism prin care un device iOS poate primi o serie de lentile interschimbabile atașate la un mecanism de tip bayonet. Acest tip de montaj este popular în lumea fotografiei.

Avantajul unui sistem bayonet este că el e ușor de utilizat, dar și faptul că arată bine. Acest montaj le permite lentilelor să stea în siguranță peste cameră, dar și să arate plăcut la nivel estetic. Alte soluții, precum cele care implică șuruburi sau măresc prea mult grosimea handsetului nu au fost dorite de către Apple.

Apple ar putea folosi atașamente bayonet pentru lentile interschimbabile ale camerei de iPhone

Există și opțiunea unui montaj magnetic, cum am văzut în cazul atâtor prototipuri, dar această metodă nu e chiar 100% stabilă și lentilele pot pica. Imaginile pe care le vedeți în acest articol ne arată cam cum s-ar face montajul și ele mă duc cu gândul la acel iPhone 6 de la Foxconn cu cameră ieșită în afară. Să fi fost acela un iPhone cu lentile speciale montate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×