Căștile Xiaomi Mi True Wireless Earphones primesc certificarea FCC; Vedem și fotografii

2.052 ori
<b>Căștile Xiaomi Mi True Wireless Earphones primesc certificarea FCC; Vedem și fotografii</b>Cei de la Xiaomi ne pregătesc lansarea unei perechi de căști foarte interesante în perioada următoare, și anume Xiaomi Mi True Wireless Earphones. După cum sugerează și denumirea, avem de-a face cu o pereche de căști complet wireless

Deși cei de la Xiaomi au lansat de curând o pereche de căști wireless cu preț de doar 25 euro, se pare că aceștia nu se mulțumesc doar cu atât și mai pregătesc pentru debut un nou accesoriu audio de genul. Căștile cele noi sunt mai avansate din punct de vedere acustic. Se numesc Xiaomi Mi True Wireless Earphones și le descoperim astăzi prezentate într-o serie de fotografii chiar de pe masa de teste FCC.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones

Din câte putem vedea pe seama acestor imagini, căștile adoptă un design similar cu cel purtat de către Apple AirPods, doar că în cazul de față avem parte de earpad-uri din silicon menite pentru confort, accesorii care probabil vor fi oferite la pachet în mai multe variante de mărimi.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones

Avem conectori magnetici la baza căștilor ce vor fi introduse în cutiuța de purtare care are și rol de încărcător, iar după cum puteți observa aceste căști sunt ușor înclinate pentru a sta cât mai bine în ureche și a nu cade pe parcursul sesiunilor de jogging. Aparent, Xiaomi Mi True Wireless Earphones se vor încărca în doar o oră, în vreme ce cutiuța de purtare ne oferă extra autonomie pentru până la 10 ore de playback.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones

Așteptăm acum lansarea oficială și cu siguranță vom avea parte de un preț mult mai bun decât cel purtat de către Apple AirPods.  Apropo, cutiuța de purtare vine echipată cu un port USB Type-C.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×