Cât de mare e prea mare? Încă un telefon cu ecran de 4.7 inchi, acum de la Sony Ericsson și capabil 3D

1.529 ori
<b>Cât de mare e prea mare? Încă un telefon cu ecran de 4.7 inchi, acum de la Sony Ericsson și capabil 3D</b>Dacă HTC Eternity și al său ecran de 4.7 inchi ni s-au părut uriașe, ei bine, nici Sony Ericsson nu se lasă mai prejos, conform unor zvonuri recente. Compania ar pregăti un nou terminal care adoptă aceasta diagonală extremă a ecranului, dar și...

Dacă HTC Eternity și al său ecran de 4.7 inchi ni s-au părut uriașe, ei bine, nici Sony Ericsson nu se lasă mai prejos, conform unor zvonuri recente. Compania ar pregăti un nou terminal care adoptă aceasta diagonală extremă a ecranului, dar și capacitate 3D.

Device-ul ar putea face parte din seria Xperia și va urma modele de succes precum Arc, Pro și Play. Ne așteptăm ca acest nou-venit să fie un model Android, ca și celelalte telefoane 3D disponibile în acest moment pe piață: LG Optimus 3D și HTC EVO 3D. în privința zvonurilor despre handsetul SE aflăm și că rezoluția ecranului sau va fi incredibilă: 1280 x 720, practic maximul pe care îl putem cere de la un ecran de 4.7 inchi.

Va fi interesant de aflat ce fel de procesor se ascunde sub carcasa acestui nou venit și ce fel de cameră va folosi el. Mă aștept să vedem o cameră duală de cel puțin 5 megapixeli pe acest terminal, care va fi cel mai probabil și capabil de captură 3D, depășindu-și rivalii, de vreme ce Sony Ericsson excelează la capitolul tehnologie foto/video. și totuși... nu este prea mare un astfel de terminal pentru buzunarul sau poșeta de rând?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×