CAT lansează telefonul S50C: ultrarezistent, cu dotări modeste şi Android

Autor:  | Publicat în:  CAT 475 ori
<b>CAT lansează telefonul S50C: ultrarezistent, cu dotări modeste şi Android</b>Brandul CAT e asociat cu produse din lumea construcţiilor, buldozere şi echipamente de şantier. Ei bine acest brand produce şi electronice, printre care şi smartphone-uri, precum modelul cel nou S50C, de mai jos. &nbsp; Terminalul e destinat...

Brandul CAT e asociat cu produse din lumea construcţiilor, buldozere şi echipamente de şantier. Ei bine acest brand produce şi electronice, printre care şi smartphone-uri, precum modelul cel nou S50C, de mai jos.

Terminalul e destinat şantierelor, platformelor petroliere şi în general celor care taie lemne pe viscol, să zicem. CAT S50C va fi pus în vânzare în prima fază de operatorul american Verizon, ceea ce e o premieră, pentru că până acum modelele companiei CAT veneau cu suport GSM, neajungând la AT&T sau Verizon. Nou venitul e certificat IP67, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în apă scurte perioade de timp.

La bord se află un ecran HD de 4.7 inch, un procesor de 1.2 GHz probabil quad core, 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD, o cameră de 8 megapixeli în spate şi o baterie de 2630 mAh. Smartphone-ul e disponibil direct deblocat de la producătorul sau, la suma de 399 dolari. El poate fi util şi pentru cei care îşi scapă des pe jos telefoanele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×