Huawei Honor 5X va primi actualizarea la Marshmallow, Emotion UI 4 şi au fost promise şi patch-uri de securitate la zi

Autor:  | Publicat în:  Huawei 573 ori
<b>Huawei Honor 5X va primi actualizarea la Marshmallow, Emotion UI 4 şi au fost promise şi patch-uri de securitate la zi</b>&Icirc;n această lună multe modele Android au &icirc;nceput să primească actualizarea la Android Marshmallow, iar printre ele se numără şi telefonul Huawei Honor 5X. El a fost actualizat la varianta de interfaţă Emotion UI 4.0 şi a primit şi...

În această lună multe modele Android au început să primească actualizarea la Android Marshmallow, iar printre ele se numără şi telefonul Huawei Honor 5X. El a fost actualizat la varianta de interfaţă Emotion UI 4.0 şi a primit şi multe alte beneficii, pe langa Android 6.0.

Aflăm că terminalul va primi pe viitor patchuri de securitate Android, oferite frecvent şi la zi. Puţine telefoane cu preţ de 200 de dolari precum acesta se pot lăuda cu un software atât de actualizat. Aceste mutări din partea Huawei sunt logice, după ce compania şi-a anunţat o intrare mai puternică pe piaţa din SUA la CES şi doreşte să facă o impresie bună.

 Huawei Honor 5X va primi actualizarea la Marshmallow, Emotion UI 4 şi au fost promise şi patch-uri de securitate la zi

Publicul său tinta îl reprezintă "millenials" sau tinerii adulţi. Huawei Honor 5X aduce la doar 200 de dolari o baterie de 3000 mAh, slot microSD, scanner de amprente, două sloturi SIM, un procesor Snapdragon 615 şi 2 sau 3 GB RAM. La bord se afla şi o cameră de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP, plus difuzoare stereo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×