Intel colaborează cu Dell, HP și Lenovo pentru lansarea primelor laptop-uri 5G în 2019

1.054 ori
<b>Intel colaborează cu Dell, HP și Lenovo pentru lansarea primelor laptop-uri 5G în 2019 </b>Aflăm astăzi faptul că Intel a încheiat de curând un parteneriat cu firme precum Dell, HP, Lenovo, dar și Microsoft pentru lansarea pe piață a primelor laptop-uri cu modem 5G. Lansarea este programată pentru finalul anului 2019, semn că mai avem

În vreme ce Qualcomm își aduce procesoarele flagship pe laptop-uri, iată că Intel are în plan să-și vândă soluțiile 5G către producători de notebook-uri precum Dell, HP, Microsoft, dar și Lenovo. Suntem informați că Intel tocmai ce a încheiat un parteneriat cu aceste companii pentru lansarea primelor laptop-uri cu suport pentru conectivitate 5G, produse ce vor debuta abia pe finalul lui 2019 cu modem-uri XMM 8000 la bord.

De asemenea, mai suntem informați că peste doar câteva zile cei de la Intel au de gând să desfășoare o demonstrație a unui dispozitiv detașabil 2 în 1 ce dispune de un asemenea modem 5G și de un procesor Intel Core i5 din generația a 8-a. Din câte aflăm, testul cu pricina va implica streaming-ul live al unui fișier pe laptop folosindu-se o rețea capabilă să atingă viteze 5G.

Pe lângă această dezvăluire programată pentru MWC 2018, Intel va prezenta și un PC ultra-subțire ce dispune de standardul de conectivitate Wi-Fi 802.11ax - standard care pe lângă vitezele mai mari de internet, promite și o performanță îmbunătățită în locurile aglomerate de genul blocurilor unde există zeci de dispozitive ce trasmit semnal wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×