Intel colaborează cu Dell, HP și Lenovo pentru lansarea primelor laptop-uri 5G în 2019

1.078 ori
<b>Intel colaborează cu Dell, HP și Lenovo pentru lansarea primelor laptop-uri 5G în 2019 </b>Aflăm astăzi faptul că Intel a încheiat de curând un parteneriat cu firme precum Dell, HP, Lenovo, dar și Microsoft pentru lansarea pe piață a primelor laptop-uri cu modem 5G. Lansarea este programată pentru finalul anului 2019, semn că mai avem

În vreme ce Qualcomm își aduce procesoarele flagship pe laptop-uri, iată că Intel are în plan să-și vândă soluțiile 5G către producători de notebook-uri precum Dell, HP, Microsoft, dar și Lenovo. Suntem informați că Intel tocmai ce a încheiat un parteneriat cu aceste companii pentru lansarea primelor laptop-uri cu suport pentru conectivitate 5G, produse ce vor debuta abia pe finalul lui 2019 cu modem-uri XMM 8000 la bord.

De asemenea, mai suntem informați că peste doar câteva zile cei de la Intel au de gând să desfășoare o demonstrație a unui dispozitiv detașabil 2 în 1 ce dispune de un asemenea modem 5G și de un procesor Intel Core i5 din generația a 8-a. Din câte aflăm, testul cu pricina va implica streaming-ul live al unui fișier pe laptop folosindu-se o rețea capabilă să atingă viteze 5G.

Pe lângă această dezvăluire programată pentru MWC 2018, Intel va prezenta și un PC ultra-subțire ce dispune de standardul de conectivitate Wi-Fi 802.11ax - standard care pe lângă vitezele mai mari de internet, promite și o performanță îmbunătățită în locurile aglomerate de genul blocurilor unde există zeci de dispozitive ce trasmit semnal wireless.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×