Câteva detalii despre Proview iPAD, mărul discordiei Între Apple și autoritățile chineze

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.081 ori
<b>Câteva detalii despre Proview iPAD, mărul discordiei Între Apple și autoritățile chineze</b>Ați aflat probabil de pe Mobilissimo.ro, dacă nu chiar de la știrile TV că Apple are probleme mari în China. O companie locală, Proview a dat în judecată Apple pentru folosirea trademark-ului iPad, pe care Proview îl are încă de la începutul...

Ați aflat probabil de pe Mobilissimo.ro, dacă nu chiar de la știrile TV că Apple are probleme mari în China. O companie locală, Proview a dat în judecată Apple pentru folosirea trademark-ului iPad, pe care Proview îl are încă de la începutul anilor 2000. și acum să vedem ce este un iPAD în viziunea chinezilor.

în 1998 Proview, la acea vreme unul dintre cei mai mari producători de monitoare din lume lansa un desktop PC all in one, pe care îl vedeți în imagini aici. Produsul era botezat iPAD și putea fi considerat o clonă la iMac, lansat de altfel în același an. La vremea lui, iPAD oferea un display CRT de 15 inch, cu rezoluție de 800 x 600, un procesor de 265 MHz, 32 MB DRAM și 16 GB DOM memorie internă.

în 2010 Proview a dat faliment și a închis fabrica sa principală din China, pe fondul crizei economice globale. Acum compania pare trezită la viață și are suportul autorităților chineze pentru a ataca Apple. Deja tabletele iPad au început să fie scoase din magazinele din China, după ce Proview a câștigat procesul local. Apple poate face apel, iar sincer să fiu, mi se pare că de această dată ei au dreptate, compania din Cupertino cumpărând în mod legal tradermak-ul pentru iPad de la o filială Proview.

Cateva detalii despre Proview iPAD, marul discordiei intre Apple si autoritatile chineze

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×