Teasing quad core: Huawei Ascend D1 Q ni se prezintă În câteva imagini

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.361 ori
<b>Teasing quad core: Huawei Ascend D1 Q ni se prezintă În câteva imagini</b>Huawei tocmai a postat pe web o serie de imagini teaser pentru primul său telefon quad core, Ascend D1 Q. Deocamdată nu am primit o confirmare și cu privire la specificațiile sale, dar măcar putem admira designul telefonului mai jos. &nbsp; Handsetul...

Huawei tocmai a postat pe web o serie de imagini teaser pentru primul său telefon quad core, Ascend D1 Q. Deocamdată nu am primit o confirmare și cu privire la specificațiile sale, dar măcar putem admira designul telefonului mai jos.

Handsetul vine cu o carcasă destul de groasă pentru standardele moderne și chiar mai groasă decât cea a modelului Huawei Ascend P1 S. Acest smartphone va folosi un procesor Nvidia Tegra 3 quad core, același pe care îl va adopta și primul HTC quad core, One X și primul telefon LG cu CPU 4 core.

Teasing quad core: Huawei Ascend D1 Q ni se prezinta in cateva imagini

Mă aștept ca acest handset Huawei să ofere și o cameră de 8 megapixeli, fiind vizibilă o protuberantă considerabilă în zona din spate, specifică unei camere destul de puternice. Ascend D1 Q va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich și trebuie menționat că Huawei are deja o reputație bună la capitolul actualizări software, fiind una dintre primele companii care a oferit ICS pe un telefon al său, Honor.

Detalii în plus vor fi prezentate pe 21 februarie aparent, deoarece Huawei nu mai are răbdare până la evenimentul de la MWC 2012, unde va prezenta și tableta MediaPad 10.

Teasing quad core: Huawei Ascend D1 Q ni se prezinta in cateva imagini

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×