Câteva imagini oficiale și detalii despre Sony Xperia i1 Honami de la un retailer chinez

1.188 ori
<b>Câteva imagini oficiale și detalii despre Sony Xperia i1 Honami de la un retailer chinez</b>Sony Honami este poate singurul cameraphone din 2013 pe care îl așteptăm cu la fel de mult interes ca pe Nokia Lumia 1020, el fiind răspunsul japonezilor la device-ul finlandezilor. După câteva scurgeri de informații astăzi îl descoperim pe...

Sony Honami este poate singurul cameraphone din 2013 pe care îl așteptăm cu la fel de mult interes ca pe Nokia Lumia 1020, el fiind răspunsul japonezilor la device-ul finlandezilor. După câteva scurgeri de informații astăzi îl descoperim pe Honami în oferta unui retailer din China și vedem și câteva imagini noi.

Remarcăm faptul că acest handset aduce destul de mult cu Xperia Z, dar marginile ecranului sau sunt cam mari pentru pretențiile din 2013. E interesant că retailerul listează și o serie de dotări hardware pentru acest model și dedica o secțiune specială lui Sony Lens G. Mecanismul Lens G implica o tehnologie optică unică de la Sony, care e la același nivele cu cele mai bune lentile ale momentului. E vorba despre reproducerea detaliilor cele mai fine și fidelitatea înaltă a culorilor, cu ajutorul unor lentile asferice.

Câteva imagini oficiale și detalii despre Sony Xperia i1 Honami de la un retailer chinez

în ce privește telefonul, Sony Honami oferă un ecran Triluminous Full HD de 5 inch cu tehnologie X Reality și un procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz. Avem la dispoziție și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 20.7 megapixeli cu procesare BIONZ a imaginii și senzor 1/2.3. Handsetul este rezistent la apă și praf, vine cu baterie de 3000 mAh, Android 4.2.2 și măsoară 8.3 mm în grosime.

Lansarea să va avea loc la IFA 2013 în Berlin, în luna septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×