Windows 8 pe un Smart Watch?! Se pare că da, pe un ceas Surface!

1.334 ori
<b>Windows 8 pe un Smart Watch?! Se pare că da, pe un ceas Surface!</b>Dacă până acum am vorbit despre modele smart watch produse de LG, Sony, Google sau Apple, ei bine acum intră și Microsoft în scenă, dar nu cu un model oarecare, ci cu un ceas Surface. Gadgetul va putea fi purtat la încheietură și cel mai...

Dacă până acum am vorbit despre modele smart watch produse de LG, Sony, Google sau Apple, ei bine acum intră și Microsoft în scenă, dar nu cu un model oarecare, ci cu un ceas Surface. Gadgetul va putea fi purtat la încheietură și cel mai interesant aspect al său va fi cel software, deoarece terminalul va rula Windows 8.

E vorba evident de o versiune modificată de Win 8, adaptată la diagonala mică a ecranului. Acest Smart Watch este creat de către echipa din spatele lui Xbox, conform surselor The Verge. Aceiași ingineri au încercat să integreze un detector al bătăilor inimii "Joule" pe Xbox 360 în trecut. Ideea unui gadget cu Windows 8 de purtat la încheietura sună interesant și sunt curios să văd cum se va integra acest produs în ecosistemul de device-uri Microsoft.

Mă aștept la integrare cu consolele Xbox, cu tabletele și laptopurile Windows 8 și cu terminalele Windows Phone. Scurgerile de informații indica prezența unui ecran touch de 1.5 inch pe acest smart watch, dar și a unei serii de curele, pe galben, albastru, roșu, alb, negru și gri. Se speculează și pe seama unei carcase din oxinitrid de aluminiu, care pe lângă rezistență mai mare decât a sticlei oferă și transparentă.

Trebuie să recunosc că acest ceas sună chiar mai bine decât iWatch în aceste condiții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×