Câteva posibile specificații ale lui LG G3 au fost dezvăluite

2.071 ori
<b>Câteva posibile specificații ale lui LG G3 au fost dezvăluite</b>în cursul zilei de 24 decembrie, cei de la ZDNet Coreea au citat din unele surse, faptul că discuțille despre viitorul flagship al celor de la LG au început deja. Ar fi vorba despre LG G3, terminal ce va fi succesorul actualului LG G2. &nbsp;...

în cursul zilei de 24 decembrie, cei de la ZDNet Coreea au citat din unele surse, faptul că discuțille despre viitorul flagship al celor de la LG au început deja. Ar fi vorba despre LG G3, terminal ce va fi succesorul actualului LG G2.

Publicația afirmă căLG G3 ar putea fi lansat în cea de-a 2-a parte a anului 2014 și va dispune de un display Quad HD cu rezoluție 1440 x 2560 pixeli, a cărui mărime nu se cunoaște pentru moment. De asemenea, LG G3 ar putea avea o cameră foto de 16 megapixeli și un procesor octo-core dezvoltat de LG, denumit LG Odin.

Deși această sursă afirmă că telefonul ar putea sosi tocmai în cea de-a 2-a jumătate a anului 2014, s-ar putea ca cei de la LG să grăbească puțin lucrurile astfel încât să lanseze LG G3 odată cu Samsung Galaxy S5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×