Iată TELEFONUL ANULUI 2013 În viziunea cititorilor Mobilissimo.ro după un sondaj riguros!

5.150 ori
<b>Iată TELEFONUL ANULUI 2013 În viziunea cititorilor Mobilissimo.ro după un sondaj riguros!</b>S-au schimbat regulile votării, ale sondajului și ale câștigătorului în acest an față de 2012, iar acum ne-am pregătit să alegem Telefonul Anului 2013. V-am pus la dispoziție forumul Mobilissimo.ro, pe care utilizatorii înregistrați au putut...

S-au schimbat regulile votării, ale sondajului și ale câștigătorului în acest an față de 2012, iar acum ne-am pregătit să alegem Telefonul Anului 2013. V-am pus la dispoziție forumul Mobilissimo.ro, pe care utilizatorii înregistrați au putut vota începând cu 5 decembrie. Hai să vedem care a fost marele câștigător!

Au fost înregistrate 210 voturi, un număr destul de mare având în vedere că necesită înregistrare pe forum pentru vot. Sistemul de vot permite să alegeți mai multe telefoane pe care le considerați bune în acest an, astfel că fiecare telefon inclus în sondaj putea face parte din opțiunile de vot ale utilizatorului, nu doar un singur handset. Astfel chiar și telefoane ca Lumia 625 sau Lenovo K900 au avut șansele lor.

și pentru a spulbera misterul, HTC One este marele câștigător, un telefon care a fost apreciat pe măsură și de noi, redcatorii acestui site. One s-a detașat de la început, obținând la final o cotă de popularitate de 15.73% din totalul absolut al voturilor exprimate și a fost opțiune pentru peste 50% dintre votanți, dar bătălia strânsă a fost între LG G2 și Galaxy Note 3. HTC One a înregistrat 118 voturi și se remarcă printr-o carcasă metalică arătoasă, cele mai bune difuzoare auzite vreodată pe un telefon sau o tabletă și un ecran excelent la capitolul luminozitate, fără rival încă pe piață.

și pe partea de captură low light acest smartphone nu are rival. Samsung Galaxy Note 3 a obținut 83 de voturi și 11.07% din voturi, iar LG G2 a înregistrat 80 de voturi și 10.67% din voturi. Primul ocupă locul 2, fiind un handset foarte puternic, cu 3 GB RAM și captură video 4K, în vreme ce LG G2 a fost foarte apreciat de redactorii Mobilissimo.ro pentru designul original, ecranul edge to edge și dotările hardware de top.

Iată și ceilalți finaliști, cu mențiunea că au existat modele ce au terminat la egalitate: Xperia Z1 și Lumia 1020 pe 6-7.

1 - HTC One - [Review] [Forum] [Preț]
2 - Samsung GALAXY Note 3 - [Review] [Forum] [Preț]
3 - LG G2 - [Review] [Forum] [Preț]
----------------------------
4 - LG Nexus 5
5 - Samsung GALAXY S4
6 - 7 Sony Xperia Z1 & Nokia Lumia 1020
8 - iPhone 5s
9 - Nokia Lumia 1520
10 - LG G Flex

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×