Iată TELEFONUL ANULUI 2013 În viziunea cititorilor Mobilissimo.ro după un sondaj riguros!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 5.065 ori
<b>Iată TELEFONUL ANULUI 2013 În viziunea cititorilor Mobilissimo.ro după un sondaj riguros!</b>S-au schimbat regulile votării, ale sondajului și ale câștigătorului în acest an față de 2012, iar acum ne-am pregătit să alegem Telefonul Anului 2013. V-am pus la dispoziție forumul Mobilissimo.ro, pe care utilizatorii înregistrați au putut...

S-au schimbat regulile votării, ale sondajului și ale câștigătorului în acest an față de 2012, iar acum ne-am pregătit să alegem Telefonul Anului 2013. V-am pus la dispoziție forumul Mobilissimo.ro, pe care utilizatorii înregistrați au putut vota începând cu 5 decembrie. Hai să vedem care a fost marele câștigător!

Au fost înregistrate 210 voturi, un număr destul de mare având în vedere că necesită înregistrare pe forum pentru vot. Sistemul de vot permite să alegeți mai multe telefoane pe care le considerați bune în acest an, astfel că fiecare telefon inclus în sondaj putea face parte din opțiunile de vot ale utilizatorului, nu doar un singur handset. Astfel chiar și telefoane ca Lumia 625 sau Lenovo K900 au avut șansele lor.

și pentru a spulbera misterul, HTC One este marele câștigător, un telefon care a fost apreciat pe măsură și de noi, redcatorii acestui site. One s-a detașat de la început, obținând la final o cotă de popularitate de 15.73% din totalul absolut al voturilor exprimate și a fost opțiune pentru peste 50% dintre votanți, dar bătălia strânsă a fost între LG G2 și Galaxy Note 3. HTC One a înregistrat 118 voturi și se remarcă printr-o carcasă metalică arătoasă, cele mai bune difuzoare auzite vreodată pe un telefon sau o tabletă și un ecran excelent la capitolul luminozitate, fără rival încă pe piață.

și pe partea de captură low light acest smartphone nu are rival. Samsung Galaxy Note 3 a obținut 83 de voturi și 11.07% din voturi, iar LG G2 a înregistrat 80 de voturi și 10.67% din voturi. Primul ocupă locul 2, fiind un handset foarte puternic, cu 3 GB RAM și captură video 4K, în vreme ce LG G2 a fost foarte apreciat de redactorii Mobilissimo.ro pentru designul original, ecranul edge to edge și dotările hardware de top.

Iată și ceilalți finaliști, cu mențiunea că au existat modele ce au terminat la egalitate: Xperia Z1 și Lumia 1020 pe 6-7.

1 - HTC One - [Review] [Forum] [Preț]
2 - Samsung GALAXY Note 3 - [Review] [Forum] [Preț]
3 - LG G2 - [Review] [Forum] [Preț]
----------------------------
4 - LG Nexus 5
5 - Samsung GALAXY S4
6 - 7 Sony Xperia Z1 & Nokia Lumia 1020
8 - iPhone 5s
9 - Nokia Lumia 1520
10 - LG G Flex


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×