Ce au în comun Galaxy S6 Edge şi Iron Man? O versiune specială Avengers a telefoanelor flagship Samsung primeşte un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.557 ori
<b>Ce au în comun Galaxy S6 Edge şi Iron Man? O versiune specială Avengers a telefoanelor flagship Samsung primeşte un teaser!</b>Se pare că imaginile apărute &icirc;n luna martie&nbsp;la nivel conceptual cu modele Galaxy S6 cu personaje Avengers imprimate au inspirat Samsung, care chiar va lansa terminale branduite astfel. &Icirc;n prima fază utilizatorii Samsung au putut...

Se pare că imaginile apărute în luna martie la nivel conceptual cu modele Galaxy S6 cu personaje Avengers imprimate au inspirat Samsung, care chiar va lansa terminale branduite astfel. În prima fază utilizatorii Samsung au putut descărca wallpaperuri sau cumpara kituri de accesorii Avengers Age of Ultron, dar acum ni se pregăteşte cel puţin un telefon cu imaginea lui Iron Man.

Ştim asta datorită unui teaser oficial Samsung pe Twitter, ce include imaginea de mai sus. În ea vedem o cutie cu faimosul simbol al lui Iron Man, dar şi inscripţia Avengers Age of Ultron şi numele Samsung Galaxy S6 Edge. Ne aşteptăm ca aceasta să fie o versiune roşie cu accente aurii şi ca în cutie să se afle minim o figurină sau un comic book, pentru fanii seriei Avengers.  Va reamintesc ca filmul Avengers Age of Ultron a debutat in cinematografe cu doua saptamani in urma.

E foarte posibil ca în curând să vedem şi o variantă asociată lui Hulk, Captain America, Thor sau Black Widow a telefoanelor Samsung flagship. Cu puţină vreme în urmă se zvonea că şi Meizu va lansa telefoane branduite Avengers şi rămâne de văzut cum se împacă reclamele la telefoane HTC cu vocea lui Robert Downey Jr pe fundal cu telefoanele Samsung cu chipul lui Iron Man Downey.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×