Ce au un în comun sprayul cu flatulenţa, 4 telefoane LG G5 şi sclipiciul? O invenţie de inginer NASA (Video)

1.267 ori
<b>Ce au un în comun sprayul cu flatulenţa, 4 telefoane LG G5 şi sclipiciul? O invenţie de inginer NASA (Video)</b>Clipul viral al săptămânii este legat de invenţia unui inginer NASA, care s-a săturat de hoţii de pachete. Nu e fitecine, ci chiar Mark Rober, cel care a ajutat la crearea unui Mars Rover. Aşa că a fost o bagatelă să facă şi o capcană

Clipul viral al săptămânii este legat de invenţia unui inginer NASA, care s-a săturat de hoţii de pachete. Nu e fitecine, ci chiar Mark Rober, cel care a ajutat la crearea unui Mars Rover. Aşa că a fost o bagatelă să facă şi o capcană pentru hoţi. În SUA e o mare problemă cu hoţii de colete, pentru că se întâmplă des ca ele să fie lăsate pe prispă şi să dispară.

Ei bine, Mark, care a devenit YouTuber între timp a creat un mecanism special care dispersează sclipici, kilograme de sclipici, ca un soi de grenadă. Pe parcursul a câteva luni a realizat un aparat împreună cu un prieten: un pachet fals, care include un spray flatulent şi proiectilele cu sclipici, plus 4 telefoane.

Inventie

Pentru a momi hoţul a fost folosită o cutie de Apple HomePod, iar 4 telefoane LG G5 au fost de asemenea integrate. Toate aveau monitorizarea activată pentru a afla pe unde se plimbă. Telefoanele îşi foloseau şi camerele pentru a filma hoţul şi a transmite şocul său când descoperă că maşina îi e plină de sclipici pe care nici la curăţătorie nu ţi-l pot înlătura.

Rezultatul a fost o invenţie demnă de "Home Alone", cu un mecanism special care face ca sprayul flatulent să se tot activeze de câteva ori consecutiv. Un motoraş alimentează un soi de centrifugă care va umple cu sclipici totul în jur. Pe lângă aspectul hoţilor puteţi pune o capcană cu sclipici şi în vestiarul cuiva. Glumă bună de 1 aprilie aş spune.

Trebuie să recunoaşteţi: când a început ziua de azi nu credeaţi că o să auziţi că LG G5, un spray flatulent şi sclipici ar avea ceva legătură cu NASA. Vă recomand să vizionaţi şi celelalte clipuri ale lui Mark, pentru că sunt foarte tari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×