Xiaomi Redmi Note 7 este disecat în faţa camerei, pare uşor de reparat, modular (Video)

1.014 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 7 este disecat în faţa camerei, pare uşor de reparat, modular (Video)</b>Săptămâna trecută debuta Xiaomi Redmi Note 7, cu un preţ atractiv şi dotări solide, mai ales prin prisma camerei de 48 de megapixeli. Acum a venit momentul să aruncăm o privire la interiorul terminalului, prin intermediul unei disecţii

Săptămâna trecută debuta Xiaomi Redmi Note 7, cu un preţ atractiv şi dotări solide, mai ales prin prisma camerei de 48 de megapixeli. Acum a venit momentul să aruncăm o privire la interiorul terminalului, prin intermediul unei disecţii pe care o vedem mai jos.

Xiaomi Redmi Note 7

Am aflat în ultimele ore şi că Xiaomi are o ţintă de vânzări ambiţioasă pentru Redmi Note 7. Ar vrea să vândă 1 milion de unităţi până la finalul acestei luni. Acest prim model al brandului Redmi independent de Xiaomi pare să aibă o construcţie modulară, judecând după clipul din acest articol. Desfacerea sa trece prin paşii obişnuiţi pentru un smartphone modern.

Întâi este înlăturat spatele din sticlă, iar după ce este desfăcut cablul cititorului de amprente, câteva şuruburi şi plăci adiacente vedem cum arată placa de bază. Vedem slotul nano SIM, jack-ul audio şi portul USB Type-C scoase pe rând din locaşurile lor. Camera de 48 de megapixeli are o mărime impresionantă a senzorului, aşa cum era de aşteptat.

Păcat că nu am văzut şi cât de mult lipici are bateria, pentru că ea apare direct scoasă din locaşul său. A se remarca faptul că Redmi Note 7 are un port USB Type-C pe o placă secundară, deci nu ar fi greu de înlocuit în caz de probleme. Sunt şi 2 cabluri ribbon care trec peste baterie şi conectează placa de bază cu componentele de jos, precum difuzor, microfoane, motoraş haptic.

Protecţia camerei duală este una singulară, deci e uşor de înlocuit dacă se sparge sticla. Aflăm şi că Xiaomi ar fi vândut deja 100.000 de unităţi în primul flash sale din China, ceea ce era de aşteptat la un preţ de aproximativ 200 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×