Samsung primeşte brevete de design pentru noi telefoane şi tablete, pliabile, plus un PC All in One

656 ori
<b>Samsung primeşte brevete de design pentru noi telefoane şi tablete, pliabile, plus un PC All in One</b>Samsung îşi continuă cavalcada de brevete înregistrate în avanpremiera lansării primelor sale terminale pliabile. Evident vorbim despre proprietăţi intelectuale legate fix de astfel de device-uri. Samsung a primit brevete pentru câteva

Samsung îşi continuă cavalcada de brevete înregistrate în avanpremiera lansării primelor sale terminale pliabile. Evident vorbim despre proprietăţi intelectuale legate fix de astfel de device-uri. Samsung a primit brevete pentru câteva device-uri electronice pliabile, acordate de USPTO (Biroul de trademark-uri şi brevete SUA).

Brevet Samsung

Acoperă designuri de telefoane pliabile, tablete pliabile şi chiar un design nou de PC All in One. Din păcate documentele nu oferă extra detalii pentru acele device-uri, ci doar schiţe. Primul brevet de la USPTO are de-a face cu un smartphone care se pliază spre exterior. Terminalul are două ecrane separate, conectate de o balama.

Brevet Samsung

De vreme ce se pliază spre exterior, utilizatorii pot deplia terminalul şi să îl plaseze pe o suprafaţă plată, oferind două panouri spre vizualizare. Este prezentat un scenariu în care pe fiecare ecran operează câte un utilizator. Al doilea brevet prezintă o tabletă pliabilă spre interior, care poate ajunge la dimensiuni de smartphone.

Brevet Samsung

Sursa afirmă că era şi un device mai alungit care nu a mai ajuns în graficele scăpate online, tot o tabletă. A se remarca şi camerele duale din spate şi muchiile foarte înguste lateral. Cât despre desktop-ul All in One, acesta este practic un display ataşat la o cutie rotunjită pe margini, în care se află componentele de bază, de la procesor la memorie, grafică şi altele.

Aduce cu un iMac mai vechi, dar regândit pentru ziua de azi şi inspirat de o boxă portabilă. Vă reamintesc că Samsung îşi prezintă primele pliabile comerciale pe 20 februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×