De 2 ori mai multe ecrane de zgâriat pentru JerryRigEverything; Iată cum se descurcă ZTE Nubia X la testul de rezistenţă (Video)

495 ori
<b>De 2 ori mai multe ecrane de zgâriat pentru JerryRigEverything; Iată cum se descurcă ZTE Nubia X la testul de rezistenţă (Video)</b>La final de octombrie devenea oficial telefonul ZTE Nubia X, care nu are cameră selfie dar vine cu două ecrane, unul în faţă şi unul în spate. Deja l-a încântat maxim pe Unbox Therapy, iar acum telefonul ajunge şi la JerryRigEverything

La final de octombrie devenea oficial telefonul ZTE Nubia X, care nu are cameră selfie dar vine cu două ecrane, unul în faţă şi unul în spate. Deja l-a încântat maxim pe Unbox Therapy, iar acum telefonul ajunge şi la JerryRigEverything, care are de două ori mai multe ecrane de zgâriat de această dată.

ZTE Nubia X

Nubia X are o protecţie pentru ecran deja aplicată pe panoul frontal. Acesta se zgârie la nivelul 6 din 9, ca orice alt smartphone de pe piaţă. Observăm şi că panoul din spate are o nuanţă uşor gălbuie, din cauza unui filtru pentru lumină albastră, care se poate scoate din setări. Şi acest display se zgârie tot la nivelul 6 din 9.

ZTE Nubia X

Difuzorul pentru convorbiri e extrem de subţire, iar YouTuberul a zgâriat cu cutterul muchiile din aluminiu, care au rezistat cu brio. Cititorul de amprente se află lateral şi chiar dacă e zgâriat, merge fără probleme. Ba mai mult de atât avem şi un cititor de amprente şi pe cealaltă parte laterală.

Ecranul principal rezistă la 10 secunde expunere la flacăra brichetei şi îşi revine rapid după expunerea la flamă. Cel secundar rezistă admirabil la testul de ardere, câteva zeci de secunde, dar face pixelii albi şi nu îşi mai revine. Momentul cheie e totuşi testul de îndoire, la care ZTE Nubia X rezistă cu brio, revenind la structura inițială dupa o mică flexare.

Iniţial vloggerul se temea de un punct de integritate structurală compromisă în zona cititoarelor de amprente. Se pare că avem încă un YouTuber încântat de acest produs ZTE, ceea ce nu e puţin lucru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×