Ce functii ale mobilului prefera utilizatorii romani

1.361 ori
<b>Ce functii ale mobilului prefera utilizatorii romani</b>Un articol al celor de la Capital ne da raspunsul la o intrebare care ne framanta de ceva timp: "care sunt functiile preferate pe un telefon mobil ale utilizatorilor romani?". Un studiu realizat de GfK Romania arata ca in afara de SMS si voce, alarma...

Un articol al celor de la Capital ne da raspunsul la o intrebare care ne framanta de ceva timp: "care sunt functiile preferate pe un telefon mobil ale utilizatorilor romani?". Un studiu realizat de GfK Romania arata ca in afara de SMS si voce, alarma telefonului este cea mai utilizata functie.

Statisticile sunt bazate pe un studiu Omnibus, analizat de catre GfK Romania, care a descoperit ca 35% dintre repondenti folosesc zilnic functia de ceas desteptator a telefonului mobil. Aceasta pare a fi cea mai utilizata dotare a terminalelor mobile, dupa apelarea vocala si mesajele text. Pentru restul functiilor, varsta va fi un factor hotarator, de vreme ce playerul audio este folosit zilnic sau aproape zilnic de catre 32% dintre tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani, iar procentul scade la 12% pentru persoanele cu varste intre 25 si 34 de ani.

Conexiunile Bluetooth si infrarosu sunt folosite saptamanal de 41% dintre tinerii de 18, pana la 24 de ani, respectiv de 11.8% din tinerii cu varsta intre 25 si 34 de ani. Daca le-ar disparea telefonul mobil, tinerii sub 24 de ani ar fi cel mai afectati, in vreme ce persoanele cu varsta peste 35 de ani vor fi mai putin influentati de o astfel de lipsa. 77% din persoanele chestionate acceseaza zilnic agenda de contacte si se declara afectati de o potentiala pierdere a acesteia.

Studiul GfK a fost realizat pe un esantion de 1000 de persoane, reprezentativ la nivel national.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×