Samsung Corby, telefonul full-touch destinat tinerilor soseste in Romania

5.780 ori
<b>Samsung Corby, telefonul full-touch destinat tinerilor soseste in Romania</b>Samsung Corby este primul telefon mobil full-touch destinat unui public tanar, iar terminalul este gata sa soseasca in Romania, in cadrul unei campanii inedite de promovare. Astfel, in data 23 octombrie, intre orele 11:00 si 18:00, in Parcul Unirii din...

Samsung Corby este primul telefon mobil full-touch destinat unui public tanar, iar terminalul este gata sa soseasca in Romania, in cadrul unei campanii inedite de promovare. Astfel, in data 23 octombrie, intre orele 11:00 si 18:00, in Parcul Unirii din Bucuresti, va fi organizata o competitie de grafitti, care va avea ca premiu noul handset.

Corby va fi disponibil in tara noastra, incepand cu data de 23 octombrie, la un pret de aproximativ 160 de euro. Terminalul ofera suport pentru social networking, prin intermediul unor retele ca Facebook, Twitter sau MySpace, Corby fiind adaptat la stilul de viata activ al tinerilor. Noul Samsung iese in evidenta, atat prin designul carcasei, cat si prin culorile sale, destul de indraznete: Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White si Festival Orange.

Handsetul suporta conectivitate EDGE/GPRS si quad band (850/900/1800/1900 MHz), incorporeaza un display TFT-LCD full touchscreen QVGA, cu diagonala de 2.8 inchi, plus o camera de 2 megapixeli, radio FM cu RDS si memorie interna de 50 MB. Aceasta din urma poate fi marita, prin intermediul unui slot pentru carduri microSD, de pana la 8 GB, iar printre dotarile telefonului se mai numara si interfata Cartoon UI, USB 2.0, Bluetooth 2.1 cu EDR si un dictionar.

Mobil ofera feedback tactil atunci cand faceti o selectie pe ecran cu ajutorul widgeturilor, ce pot si personalizate si deplasate prin drag and drop. Corby ofera acces la un magazin online de widgeturi Samsung, daca doriti unele in plus.

Corby

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×