Samsung 360 H1, vandut de Vodafone din data de 30 octombrie

6.836 ori
<b>Samsung 360 H1, vandut de Vodafone din data de 30 octombrie</b>Samsung 360 H1 este un terminal high end, anuntat de catre Vodafone luna trecuta si gata de lansare in Marea Britanie, incepand cu data de 30 octombrie. Asta inseamna ca acest model va fi disponibil la doar 4 zile dupa ce Vodafone pune in vanzare...

Samsung 360 H1 este un terminal high end, anuntat de catre Vodafone luna trecuta si gata de lansare in Marea Britanie, incepand cu data de 30 octombrie. Asta inseamna ca acest model va fi disponibil la doar 4 zile dupa ce Vodafone pune in vanzare handsetul BlackBerry Storm2 9520.

Clientii pot deja pre-comanda modelul H1, prin intermediul site-ului oficial Vodafone, iar acest telefon bazat pe LiMo va fi disponibil cu un abonament pe 2 ani si un tarif lunar de cel putin 30 de lire sterline. Cel mai important aspect al acestui nou terminal Samsung este suportul pentru noul serviciu Vodafone 360, plus o lista impresionanta de specificatii, disponibila in urmatoarele randuri.

Samsung 360 H1 incorporeaza un display AMOLED de 3.5 inchi, o interfata 3D, GPS, o camera de 5 megapixeli cu autofocus si o memorie interna de 16 GB. De asemenea, handsetul suporta HSDPA, Wi-Fi si aflam ca Vodafone va mai lansa un terminal similar pana la finalul lui 2009, modelul Samsung 360 M1, dar acesta va fi mai slab dotat decat H1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×