Ce modele de smartphone mai cumpăra romanii? Iată un studiu Okazii.ro!

2.381 ori
<b>Ce modele de smartphone mai cumpăra romanii? Iată un studiu Okazii.ro!</b>Cine e mai potrivit să ne indice starea națiunii cu privire la preferințele smartphone decât okazii.ro, locul unde romanii își găsesc telefoanele ideale la prețuri ideale? Iată că okazii.ro prezintă azi un studiu asupra publicului roman, legat...

Cine e mai potrivit să ne indice starea națiunii cu privire la preferințele smartphone decât okazii.ro, locul unde romanii își găsesc telefoanele ideale la prețuri ideale? Iată că okazii.ro prezintă azi un studiu asupra publicului roman, legat de preferințele lor în materie de terminale smart.

O să vă surprindă să aflați că pe lună septembrie a acestui an, iPhone-urile au ocupat primele 4 poziții în topul preferințelor de achiziție pe okazii.ro. Astfel, iPhone 5 s-a aflat pe locul 1, urmat de iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4 și abia pe 5 Samsung Galaxy S4. în top 7 al județelor din țară după achiziția de smartphone-uri se afla, în ordine: București, Cluj, Constantă, Timiș, Prahova, Iași și Brașov.

Ce modele de smartphone mai cumpăra romanii? Iată un studiu Okazii.ro!

Okazii.ro afirmă și că lansarea noilor handseturi iPhone 5S, 5C și Samsung Galaxy Note 3 vor influența trendurile de cumpărare în perioada următoare. Cătălin Tuncu, manager al categoriei electro-IT la okazii.ro afirma că e foarte posibil ca în următoarele 3 luni iPhone 5S să fie cel mai vândut smartphone de pe okazii.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×