HTC Sense 5.5 ar putea sosi În luna noiembrie, sub formă de actualizare pe HTC One

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.342 ori
<b>HTC Sense 5.5 ar putea sosi În luna noiembrie, sub formă de actualizare pe HTC One</b>Se pare că pe lângă debutul pe HTC One Max, nouă interfața HTC Sense 5.5 ar putea sosi în luna noiembrie, sub formă de actualizare pentru telefonul HTC One. Această actualizare va veni la pachet cu Android 4.3, conform unei surse apropiate de HTC....

Se pare că pe lângă debutul pe HTC One Max, nouă interfața HTC Sense 5.5 ar putea sosi în luna noiembrie, sub formă de actualizare pentru telefonul HTC One. Această actualizare va veni la pachet cu Android 4.3, conform unei surse apropiate de HTC.

Zvonurile afirmă că One Max va sosi în această lună, cu al său display supradimensionat aproape de 6 inch și design similar cu One. Aparent HTC One nu va primi Android 4.3 până în noiembrie, cel puțin în cazul variantei europene, dar măcar această actualizare va aduce și un nou UI. De menționat și faptul că în urmă cu câteva săptămâni HTC a oferit Android 4.3 pe modelele One din Taiwan.

și în SUA a început actualizarea la această versiune software, cu câteva fixuri pentru HTC Sense 5, dar se pare că Europa are parte de întârzieri. Nu e prima oară când asistăm la decalaje de acest gen, de vreme ce HTC promisese o actualizare la Android 4.3 pentru Droid DNA în luna septembrie, revenind apoi și afirmând că va sosi doar Android 4.2 și HTC Sense 5.0 până la final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×